Haber

Muğla ve Bodrum’da Yerli ve Milli Parti’den açılış töreni

MUĞLA (İGFA) – Açılış programı önce Bodrum ilçe binasında, ardından Muğla il binasında yapıldı; Yerel ve Ulusal Parti Lideri Teoman Memnun, Genel Başkan Yardımcıları, Merkez Meclis Üyeleri, İl Lideri Erhan Karaman, Bodrum İlçe Başkanı Salih Altın, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Keyifli, “Yerel ve Milli Parti, 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü’nde başladığı yolculuğunda kısa sürede çok değerli yol kat etti. 54 ilde resmi olarak kurulduk. Bugün Muğla’da demokrasi merkezinin açılışını yapıyoruz. Atatürk ilkeleri bizim ışığımızdır. Anayasanın ilk dört maddesi kutsal değerlerimizdir. Siyaset, ülke için en iyisini yapma yarışıdır. Yerli ve Milli Parti olarak Cumhuriyeti ve vatanın bütünlüğünü savunmaya, Atatürk unsurlarını sonuna kadar yaşatmaya yemin ettik. “Türkiye’nin en umutsuz ve karamsar günlerinde Yerli ve Milli Parti olarak ülkenin umudu olduğumuz bilinciyle yola çıktık” dedi.

“BODRUM’DA KİRA 45 BİN LİRA, MEmur ​​25 BİN LİRA ALINDI”

Mutlu, “İl başkanıma, ilçe başkanıma talimat verdim. Resmi olarak seçimlere katılma hakkımız yok, bunu çok yakında kazanacağız. Bu vesileyle sizlere ilk belediye seçimlerinin yapılacağının müjdesini veriyorum. Muğla İl Liderimiz Erhan Karaman, Bodrum’da yaşayan memur, polis ve milli eğitim mensupları için lojmanlar yaptıracak ve onlara ücretsiz olarak verecek. Çünkü Bodrum’da kira 45 bin lira, memurlar ise 25 bin lira alıyor. Biz bu sorunlara çözüm bulmadığımız takdirde seçimi kazansalar bile çabaları boşa gidecek. İnanın nereye ve nasıl paketleneceğine kim karar veriyor? Size açıkça söylüyorum ki, bunlar ne köy ne de kasabadır. Nasıl açıklamalıyım? Gazi Meclisimizde yapılan oylamadan bahsetmek istiyorum. İsveç’in NATO’ya katılım protokolü Cumhur İttifakı ve CHP’nin oylarıyla kabul edildi. Milli güvenliğimiz için talep ettiğimiz hususların hiçbiri yerine getirilmemesine rağmen elimizdeki koz ortadan kaybolmuştur. Bir çuval inciri mahvettiler. Yerli ve milli bir parti olarak en başından beri Türkiye’nin çıkarlarının, onurunun, prestijinin bizim için değerli olduğunu söylüyoruz. Terör beyannamesi meclise geldiğinde AKP’nin yanında olmayacağım diyorsunuz ama İsveç’in NATO üyeliğine evet diyorsunuz. Bırakın bu Ali Cengiz oyunlarını ve ya göründüğünüz gibi olun ya da olduğunuz gibi görünün. Bu millete hiçbir faydanız yok. “Bunu bir kez daha yaşadık” diye devam etti.

Yerel ve Milli Parti İl Lideri Erhan Karaman, “Yerliyiz, Milliyiz. Çağdaş ve evrenseliz. Herkese duyuruyoruz. Siyasette kuralları yıkmaya geldik. Bizler, Bayrak, Vatan ve Millet sevgisini yüreklerinde taşıyan Cumhuriyetin, Demokrasinin ve Adaletin koruyucularıyız. Yerli ve milli bir nefes olma hedefiyle Türk siyasetine adım atan “Yerli ve Milli Parti”; “Muğla’nın hak ettiği hizmetlerde öncü olacağına inanıyorum” dedi.

Tören, İl ve İlçe Başkanının Yerel ve Ulusal Parti Lideri için özel olarak hazırladığı ikram ve pasta bölümünün sunumuyla sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu